Burg për Leo Messin: S'kam qënë në dijeni (VIDEO)

Burg për Leo Messin: S'kam qënë në dijeni (VIDEO)

Një Gjykatë në Barcelonë ka dënuar me 21 muaj burg Leo messin" Messin dhe babain e tij Jorge, për evazion fiskal.

Gjykata ka thënë se Messi nuk do të qëndrojnë në burg, por ai dhe babai i tij duhet të paguajnë 3.5 milionë euro.

“Unë isha i përqendruar vetëm rreth futbollit. Nuk kam qenë në dijeni për gjërat e tjera që kanë ndodhur.

Unë vetëm kam nënshkruar pa shikuar se çfarë ka në dokumenta, pasi i kam besuar babait tim dhe kurrë nuk kam menduar se ai do të më tradhëtonte mua”, ka deklaruar Messi.