NBA e shpalli pesëshen ideale për sezonin 2019/20

Liga më e fortë e basketbollit botëror – NBA shpalli pesëshen ideale për sezonin 2019/20.

Vend në pesë më të mirët ka për: 

 • Lebron Xhejms (Los Anxelos Lejkers)
 • Janis Adetokunbo “Milvoki)
 • Luka Donçiq (Dallas)
 • Entoni Dajvis (Los Anxhelos Lekjers)
 • Xhejms Harden (Hjuston”.

Është bërë edhe zgjedhja për pesëshen e dytë dhe të tretë. Në to u gjetën:

PESËSHJA E DYTË:

 • Demien Lilar (Portland)
 • Kavi Lenard (Los Anxhelos Klipers)
 • Nikolla Jokiq (Denver)
 • Kris Poll (Okllahona Siti)
 • Paskal Sijakam (Toronto).

PESËSHJA E TRETË:

 • Ben Simons (Filadelfi)
 • Xhejson Tejtum (Boston)
 • Xhimi Batler (Majami)
 • Rudi Gober (Juta)
 • Rasel Uestbruk (Hjuston).