LeBron James arrin marrëveshje të re dyvjeçare me LA Lakers

Ylli i Los Angeles Lakers, LeBron James ka rënë dakord për një zgjatje të kontratës së re e cila do të zgjasë deri në 2023.

Kjo datë është domethënëse pasi James ka deklaruar publikisht dëshirën e tij për të luajtur së bashku me djalin e tij, Bronny, i cili mund të bëhet Draft i kualifikuar NBA nga viti 2023.Shams Charania, një gazetar kryesor për mediumet The Athletic dhe Stadium, është informuar nga CEO i Klutch Sports, Rich Paul, se LeBron ka nënshkruar një kontratë të re. 

James kishte një kontratë që kryhej këtë sezon, për të cilën paguhet 39.2 milionë dollarë dhe një mundësi për të rinovuar përpara sezonit 2021/22 për 41 milionë dollarë.

Më në fund, thuhet se është arritur marrëveshja mes James dhe Lakers, e cila do të zgjasë deri në fund të sezonit 2022/23 dhe basketbollisti do të fitojë 85 milionë dollarë për dy vite.