Super Liga shkrihet ende pa filluar! Organizatorët nuk ndalen, kërkohet ngritja e një…

Super Liga shkrihet ende pa filluar! Organizatorët nuk ndalen, kërkohet ngritja e një…

Super Liga Europiane shkrihet ende pa filluar. Ky lajm vjen nga një shkresë zyrtare e Super Ligës së Europës, pas largimit të klubeve angleze nga ky kompeticion.

Pas shumë presionesh nga tifozët apo edhe nga UEFA dhe FIFA, kompeticioni më i ri u shkri ende pa filluar. Gjatë një shkrese zyrtare Super Liga shpjegon arsyet e këtij vendimi, ku në atë shkresë thuhet sde nuk do të ndalen dhe do të propozohet një kompeticion tjetër i ri:

DEKLATATA ZYRTARE –

“Ne po rishikojmë hapat e duhur, në mënyrë që të riformësojmë projektin. Po propozojmë një kompeticion të ri, sepse ai aktual nuk po funksionon. Klubet angleze janë detyruar të largohen, për shkak të presionit të jashtëm”]