Tebas: Messi është larguar, por kemi Vinicius

Tebas: Messi është larguar, por kemi Vinicius

Javier Tebas, presidenti i La Liga-s, ka provuar të shikojë përtej lamtumirës së yllit që për shumë vitre ka ndriçuar kampionatin spanjoll.

Dhe mendon për të ardhmen: “Messi është larguar, por kemi Vinicius”.

“Kampionati do të ketë mundësin të rritet me shumë të rinj.

Nuk më mungojnë vetëm Messi dhe Sergio Ramos, më mungon edhe Cristiano Ronaldo. Por askush nuk është i domosdoshëm, unë mendoj vetëm për të punuar dhe për të ndihmuar La Liga-n që të rritet”.