Për pes ditë i fitoi 424 milion dollarë

Për pes ditë i fitoi 424 milion dollarë

Filmi, Batman & Superman: Down of Justice - Fundi i Drejtësisë, me fitimin që e bëri brenda 5 ditëve që u shfaq në perden e bardhë, arriti një rekord të re.

Në pesë ditët e para filmi fitoi 424 milion dollarë dhe u radhit në vendin e katërt në filmat me fitim më të madh.

Ky film, i cili sjell në perden e bardhë dy heronjtë më të mëdhenj, u xhirua me një buxhet prej 250 milion dollarë.
Konuşma Sonu