Roboti i Google u lëshua në hapësirë

Roboti i Google u lëshua në hapësirë

Robotin që e bleu gjigandi amerikan Google prej Boston Dynamics në vitin 2013, i cili mban emrin ATLAS, me një lartësi rej 1.75 cm dhe që peshon 81 kg, filmat shkencorë u shndërruan në realitet.

Please publish modules in offcanvas position.