КОЛУМНА НА ФЕТУЛАХ ЃУЛЕН ЗА ЕН-БИ-СИ: ПОВИК НА МОЛИТВА ЗА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ

ЕН-БИ-СИ НА СВОЈОТ ВЕБ САЈТ ОБЈАВИ КОЛУМНА НА ФЕТУЛАХ ЃУЛЕН КАДЕ ШТО ТОЈ ПОВИКУВА НА МОЛИТВА ЗА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ.
СПАСУВАЊЕТО НА ТУЃИТЕ ЖИВОТИ Е ЕДНА ОД НАЈСВЕТИТЕ ПОСТАПКИ ПРЕД ГОСПОД, ВЕЛИ ЃУЛЕН МЕЃУДРУГОТО ВО СВОЈАТА КОЛУМНА.