Свечена промоција на нови полициски службеници

Обраќања на премиерот Зоран Заев, министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски и раководителот на Центарот за обука на МВР, Гоце Бачанов на свечена промоција на нови полициски службеници од генерацијата 2019-2020 година.