Регучаторна го објави ценовникот

Регучаторна го објави ценовникот

Со одлука на Регулаторната комисија за енергетика, од утре малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98 се зголемуваат за 0,50 ден/литар и ќе изнесува 86,50 ден/литар. Малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-98 ќе се продава по цена од 89,00 ден/литар.

Цената на ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V), се зголемува за 1,50 ден/литар и ќе се искачи на 92,50 ден/литар.

Малопродажната цена на Екстра лесното масло за домаќинство на (ЕЛ-1), се зголемува за 2,00
ден/литар.

 

Последни вести

Заман Македонија

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - СИТЕ ПРАВА ЗАДРЖАНИ.
Забрането е преземање на содржина без претходна дозвола на редакцијата.