162 санкционирани возачи во Скопје, 20 за брзо возење

162 санкционирани возачи во Скопје, 20 за брзо возење

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.11.2022) продолжи со контролите во областа на сообраќајот.

Полицијата вчера казни 136 возачи во Скопје, дури 10 од нив возеле без возачка дозвола

Полицијата вчера казни 136 возачи во Скопје, дури 10 од нив возеле без возачка дозвола

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.11.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.

Казни за 194 возачи за брзо возење на територијата на цела држава

Казни за 194 возачи за брзо возење на територијата на цела држава

Казнети се 194 возачи во текот на вчерашниот ден во спроведената акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената.

Изречени 131 казни на возачи во Скопје, 35 за брзо возење

Изречени 131 казни на возачи во Скопје, 35 за брзо возење

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот, при што на територијата на град Скопје изречени се вкупно 131 мерка, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 35 санкции.

Полицијата казни 203 возачи во Скопје, 21 од нив возеле под дејство на алкохол

Полицијата казни 203 возачи во Скопје, 21 од нив возеле под дејство на алкохол

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (19.11.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.

Вкупно 67 санкции за автобуси што вршат превоз на ученици

Вкупно 67 санкции за автобуси што вршат превоз на ученици

МВР соопшти дека во текот на вчерашниот ден од 12.00 до 16.00 часот на територијата на Република Македонија е спроведена акциска контрола на возила што вршат јавен превоз на ученици, за зголемување на безбедноста на учениците од дома до училиште...

Санкционирани 192 сообраќајни прекршоци во СкопјеСанкционирани 192 сообраќајни прекршоци во Скопје

Санкционирани 192 сообраќајни прекршоци во Скопје

На територија на град Скопје вчера се изречени вкупно 192 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина девет санкции, 15 за возење без возачка дозвола, 10 за недавање првенство на минување на пешаци.

Казни за 44 автобуси што вршат превоз на ученици, 28 упатени на вонреден технички преглед

Казни за 44 автобуси што вршат превоз на ученици, 28 упатени на вонреден технички преглед

Денеска во периодот од 06.00 до 10.00 часот денеска на територијата на државата е спроведена акциска контрола на возила што вршат јавен превоз на ученици.

Последни вести

Заман Македонија

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - СИТЕ ПРАВА ЗАДРЖАНИ.
Забрането е преземање на содржина без претходна дозвола на редакцијата.

Заман Македонија