Во Скопје изречени 137 санкции од кои 23 за возење без возачка дозвола

Во Скопје изречени 137 санкции од кои 23 за возење без возачка дозвола

Во Скопје во текот на вчерашниот ден изречени се вкупно 137 мерки од областа на сообраќајот од кои 23 се за возење без возачка дозвола.

За брзо возење 168 санкции на територијата на цела држава

За брзо возење 168 санкции на територијата на цела држава

Во текот на вчерашниот ден во спроведената акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, санкционирани се 168 возачи.

211 сообраќајни прекршоци во Скопје, 70 за брзо возење

211 сообраќајни прекршоци во Скопје, 70 за брзо возење

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден (27.05.2023) продолжи со контролите во областа на сообраќајот.

Во Скопје полицијата изрече 159 сообраќајни прекршоци, 40 за брзо возење

Во Скопје полицијата изрече 159 сообраќајни прекршоци, 40 за брзо возење

Секторот за внатрешни работи Скопје продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје вчера се изречени вкупно 159 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 40 санкции, осум мерки за возење без возачка дозвола...

196 сообраќајни прекршоци во Скопје, 66 за брзо возење

196 сообраќајни прекршоци во Скопје, 66 за брзо возење

Во текот на вчерашниот ден(25.05.2023) СВР Скопје продолжи со контролите во областа на сообраќајот.

137 сообраќајни прекршоци во Скопје, 40 за брзо возење

137 сообраќајни прекршоци во Скопје, 40 за брзо возење

Во текот на вчерашниот ден(24.05.2023) СВР Скопје продолжи со контролите во областа на сообраќајот.

Казнети 170 возачи во Скопје, 84 за брзо возење

Казнети 170 возачи во Скопје, 84 за брзо возење

Вкупно 170 мерки, меѓу кои 84 за возење повеќе од дозволената брзина изречени се од страна на Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден за верме контролите во областа на сообраќајот на територија на град Скопје.

Казнети 190 возачи за брзо возење на територијата на цела држава

Казнети 190 возачи за брзо возење на територијата на цела држава

Во текот на вчерашниот ден во спроведената засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, казнети се 190 возачи.

Последни вести

Заман Македонија

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - СИТЕ ПРАВА ЗАДРЖАНИ.
Забрането е преземање на содржина без претходна дозвола на редакцијата.