Нови 1.174 случаи со Ковид-19, 42 починати, 811 оздравени пациенти

Нови 1.174 случаи со Ковид-19, 42 починати, 811 оздравени пациенти

Во последните 24 часа се направени 4.598 тестирања, а регистрирани се 1.174 нови случаи на КОВИД-19.

Нови 1.163 случаи со Ковид-19, 35 починати, 854 оздравени пациенти

Нови 1.163 случаи со Ковид-19, 35 починати, 854 оздравени пациенти

Во последните 24 часа се направени 3.927 тестирања, а регистрирани се 1.163 нови случаи на КОВИД-19.

Нови 1.302 случаи со Ковид-19, 51 починати, 626 оздравени пациенти

Нови 1.302 случаи со Ковид-19, 51 починати, 626 оздравени пациенти

Во последните 24 часа се направени 4.438 тестирања, а регистрирани се 1.302 нови случаи на КОВИД-19.

Нови 1.259 случаи со Ковид-19, 45 починати, 751 оздравени пациенти

Нови 1.259 случаи со Ковид-19, 45 починати, 751 оздравени пациенти

Во последните 24 часа се направени 4.555 тестирања, а регистрирани се 1.259 нови случаи на КОВИД-19.

Регистрирани 301 нови случаи на ковид-19, починаа 37 пациенти

Регистрирани 301 нови случаи на ковид-19, починаа 37 пациенти

Во последните 24 часа се направени 1.431 тестирања, а регистрирани се 301 нови случаи на КОВИД-19.

Регистрирани 734 нови случаи на ковид-19, починаа 35 пациенти

Регистрирани 734 нови случаи на ковид-19, починаа 35 пациенти

Во последните 24 часа се направени 3.246 тестирања, а регистрирани се 734 нови случаи на КОВИД-19.

Нови 1.394 случаи со Ковид-19, 45 починати, 479 оздравени пациенти

Нови 1.394 случаи со Ковид-19, 45 починати, 479 оздравени пациенти

Во последните 24 часа се направени 4.920 тестирања, а регистрирани се 1.394 нови случаи на КОВИД-19.

Нови 1.320 случаи со Ковид-19, 50 починати, 457 оздравени пациенти

Нови 1.320 случаи со Ковид-19, 50 починати, 457 оздравени пациенти

Во последните 24 часа се направени 4.174 тестирања, а регистрирани се 1.320 нови случаи на КОВИД-19.

Последни вести

Заман Македонија

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - СИТЕ ПРАВА ЗАДРЖАНИ.
Забрането е преземање на содржина без претходна дозвола на редакцијата.

Заман Македонија