Нови 1.402 случаи со Ковид-19, 29 починати, 761 оздравени пациенти

Нови 1.402 случаи со Ковид-19, 29 починати, 761 оздравени пациенти

Во последните 24 часа се направени 3.978 тестирања, а регистрирани се 1.402 нови случаи на КОВИД-19.

Регистрирани 1.511 нови случаи на Ковид 19, починати се 32 лица

Регистрирани 1.511 нови случаи на Ковид 19, починати се 32 лица

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје. Во последните 24 часа се направени 4.445 тестирања, а регистрирани се 1.511 нови случаи на КОВИД-19.

Општина Битола набави нови еко-автобуси за јавен превоз на ученици

Општина Битола набави нови еко-автобуси за јавен превоз на ученици

Општина Битола со средства од локалниот буџет набави 4 еко-автобуси чија вредност е 18 милиони денари и ќе се користат за превоз на ученици.

Поставен вреќест филтер на оџакот во кочанската фабрика „Пејпар мил“

Поставен вреќест филтер на оџакот во кочанската фабрика „Пејпар мил“

Фабриката за хартија „Пејпар мил“ од Кочани ја комплетираше последната фаза од поставувањето на таканаречен вреќест филтер за прочистување на воздухот од фините честички прав, со што се создаваат услови таа да продолжи со работа.

Регистрирани 1.272 нови случаи на ковид-19, починаа 33 пациенти

Регистрирани 1.272 нови случаи на ковид-19, починаа 33 пациенти

Во последните 24 часа се направени 3.948 тестирања, а регистрирани се 1.272 нови случаи на КОВИД-19.

Регистрирани 303 нови случаи на ковид-19, починаа 41 пациенти

Регистрирани 303 нови случаи на ковид-19, починаа 41 пациенти

Во последните 24 часа се направени 1.405 тестирања, а регистрирани се 303 нови случаи на КОВИД-19.

Регистрирани 708 нови случаи на ковид-19, починаа 33 пациенти

Регистрирани 708 нови случаи на ковид-19, починаа 33 пациенти

Во последните 24 часа се направени 2.763 тестирања, а регистрирани се 708 нови случаи на КОВИД-19.

Регистрирани 1.320 нови случаи на ковид-19, починаа 35 пациенти

Регистрирани 1.320 нови случаи на ковид-19, починаа 35 пациенти

Во последните 24 часа се направени 4.738 тестирања, а регистрирани се 1.320 нови случаи на КОВИД-19.

Последни вести

Заман Македонија

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - СИТЕ ПРАВА ЗАДРЖАНИ.
Забрането е преземање на содржина без претходна дозвола на редакцијата.

Заман Македонија