На ГП Табановце до 10 часот влез/излез оствариле 3234 лица, од кои влез 1095, а излез 2139 лица

На ГП Табановце до 10 часот влез/излез оствариле 3234 лица, од кои влез 1095, а излез 2139 лица

На Граничниот премин Табановце во периодот од полноќ до 10:00 часот денеска влез/излез оствариле вкупно 3.234 лица, од кои на влез 1.095 лица, а на излез 2.139 лица, соопштија денеска од МВР.

Нуредини: Кочанската фабрика „Пејпер Мил“ ќе стартува со производство, кога ќе ги исполни обврските

Нуредини: Кочанската фабрика „Пејпер Мил“ ќе стартува со производство, кога ќе ги исполни обврските

Фабриката за хартија „Пејпер Мил“ во Кочани ќе стартува со производството, само доколку ги исполни условите кои им се дадени, порача денеска од Штип, министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини.

Нови 1.422 случаи со Ковид-19, 33 починати, 457 оздравени пациенти

Нови 1.422 случаи со Ковид-19, 33 починати, 457 оздравени пациенти

Во последните 24 часа се направени 4.277 тестирања, а регистрирани се 1.422 нови случаи на КОВИД-19.

Нови 1.264 случаи на Ковид-19 од 3.897 тестирања, 29 починати и 722 оздравени

Нови 1.264 случаи на Ковид-19 од 3.897 тестирања, 29 починати и 722 оздравени

Во последните 24 часа се направени 3.897 тестирања, а регистрирани се 1.264 нови случаи на КОВИД-19.

Нови 1347 случаи со Ковид-19, 17 починати, 451 оздравени пациенти

Нови 1347 случаи со Ковид-19, 17 починати, 451 оздравени пациенти

Во последните 24 часа се направени 4.096 тестирања, а регистрирани се 1347 нови случаи на КОВИД-19.

Нови 1056 случаи на Ковид-19, оздравени 727 пациенти и 25 починати

Нови 1056 случаи на Ковид-19, оздравени 727 пациенти и 25 починати

Во последните 24 часа се направени 3.728 тестирања, а регистрирани се 1056 нови случаи на КОВИД-19.

Нови 457 случаи на Ковид-19 од 1.682 тестирања, 30 починати и 700 оздравени

Нови 457 случаи на Ковид-19 од 1.682 тестирања, 30 починати и 700 оздравени

Во последните 24 часа се направени 1.682 тестирања, а регистрирани се 457 нови случаи на КОВИД-19.

Нови 642 случаи на Ковид-19, оздравени 524 пациенти и 25 починати

Нови 642 случаи на Ковид-19, оздравени 524 пациенти и 25 починати

Во последните 24 часа се направени 2.730 тестирања, а регистрирани се 642 нови случаи на КОВИД-19.

Последни вести

Заман Македонија

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - СИТЕ ПРАВА ЗАДРЖАНИ.
Забрането е преземање на содржина без претходна дозвола на редакцијата.

Заман Македонија