Санкционирани 240 возачи за брзо возење

Санкционирани 240 возачи за брзо возење

МВР информира дека во текот на вчерашниот ден во спроведена акциска контрола на територијата на државата за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, биле санкционирани 240 возачи.

Санкционирани 178 возачи за брзо возење

Санкционирани 178 возачи за брзо возење

МВР информира дека во текот на вчерашниот ден во спроведена акциска контрола на територијата на државата за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, биле санкционирани 178 возачи.

Санкционирани 80 возачи за брзо возење на подрачјето на СВР Охрид

Санкционирани 80 возачи за брзо возење на подрачјето на СВР Охрид

МВР информира дека вчера, во периодот од 10.00 до 15.00 часот, на подрачјето на СВР Охрид биле извршени засилени сообраќајни контроли, при што биле санкционирани 80 возачи за брзо возење.

Полицијата вчера казни над 170 возачи во Скопје - 18 од нив возеле без возачка дозвола

Полицијата вчера казни над 170 возачи во Скопје - 18 од нив возеле без возачка дозвола

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.01.2023) продолжи со контролите во областа на сообраќајот.

Полицијата казни над 130 возачи во Скопје

Полицијата казни над 130 возачи во Скопје

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден (27.01.2023) продолжи со контролите во областа на сообраќајот.

Казнети 120 возачи во Скопје

Казнети 120 возачи во Скопје

Вкупно 120 мерки се изречени во текот на вчерашниот ден на територија на Град Скопје во контролите во областа на сообраќајот што ги спроведува Секторот за внатрешни работи Скопје. Од нив за возење повеќе од дозволената брзина има девет санкции,

Санкционирани 148 возачи во Скопје, 17 за брзо возење

Санкционирани 148 возачи во Скопје, 17 за брзо возење

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден (25.01.2023) продолжи со контролите во областа на сообраќајот.

Полицијата вчера во Скопје казни 90 возачи - пет од нив возеле без возачка дозвола

Полицијата вчера во Скопје казни 90 возачи - пет од нив возеле без возачка дозвола

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден (24.01.2023) продолжи со контролите во областа на сообраќајот.

Последни вести

Заман Македонија

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - СИТЕ ПРАВА ЗАДРЖАНИ.
Забрането е преземање на содржина без претходна дозвола на редакцијата.