Денеска се регистрирани 10 нови случаи на Ковид 19

Денеска се регистрирани 10 нови случаи на Ковид 19

Во последните 24 часа се направени 2.960 тестирање, а регистрирани се 10 нови случаи на КОВИД-19.

Регистрирани четири нови случаи на Ковид-19, нема починати

Регистрирани четири нови случаи на Ковид-19, нема починати

Во последните 24 часа се направени 2.760 тестирања, а регистрирани се четири нови случаи на КОВИД-19, по два во Скопје и Тетово. Не се регистрирани починати пациенти, соопшти Министерството за здравство согласно податоците од Институтот за јавно здравје.

Шест новозаболени од Ковид-19, нема починати, активни 153 случаи

Шест новозаболени од Ковид-19, нема починати, активни 153 случаи

Во последните 24 часа се направени 3.028 тестирање, а регистрирани се шест нови случаи на КОВИД-19, по два во Скопје, Битола и Кичево – по 2. Не се регистрирани починати, ниту оздравени пациенти, соопшти Министерството за здравство, согласно податоците од...

Регистрирани 15 нови случаи на Ковид-19, нема починати лица

Регистрирани 15 нови случаи на Ковид-19, нема починати лица

Во последните 24 часа се направени 2.802 тестирања.

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа има еден нов хоспитализиран пациент

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа има еден нов хоспитализиран пациент

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје има хоспитализирано еден нов пациент поради компликации од корона вирусот. Вкупно 30 лица сомнителни и потврдени за Ковид 19 се лекуваат на инфективните одделенија во главниот град.

Pегистрирани 4 нови случаи на ковид-19, почина 1 пациент

Pегистрирани 4 нови случаи на ковид-19, почина 1 пациент

Во текот на последните 24 часа, од 1.337 извршени тестови на национално ниво, регистрирани се 4 нови случаи на Ковид-19, од кои 3 се во Скопје, а еден во Прилеп.

Денеска за прв пат од септември 2020 земјава не регистрира жртви од ковид 19

Денеска за прв пат од септември 2020 земјава не регистрира жртви од ковид 19

Денеска за прв пат од септември 2020 земјава не регистрира жртви од ковид 19.

21 нови случаи на Ковид 19, почина 1 пациенти

21 нови случаи на Ковид 19, почина 1 пациенти

Во последните 24 часа се направени 4.370 тестирања, а регистриран е 21 нов случај на КОВИД-19.

Последни вести

Заман Македонија

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - СИТЕ ПРАВА ЗАДРЖАНИ.
Забрането е преземање на содржина без претходна дозвола на редакцијата.

Заман Македонија