Регистрирани 314 нови случаи на Ковид 19, починаа 27 пациенти

Регистрирани 314 нови случаи на Ковид 19, починаа 27 пациенти

Во последните 24 часа се направени 2.362 тестирања, а регистрирани се 314 нови случаи на Ковид 19.

Нови 489 случаи на Ковид-19 од 2.841 тестирања, 33 починати и 905 оздравени

Нови 489 случаи на Ковид-19 од 2.841 тестирања, 33 починати и 905 оздравени

Во последните 24 часа се направени 2.841 тестирања, а регистрирани се 489 нови случаи на Ковид 19.

Регистрирани 627 нови случаи на Ковид 19, починаа 47 пациенти

Регистрирани 627 нови случаи на Ковид 19, починаа 47 пациенти

Во последните 24 часа се направени 2.865 тестирања, а регистрирани се 627 нови случаи на КОВИД-19.

Регистрирани 766 нови случаи на Ковид 19, починаа 31 пациенти

Регистрирани 766 нови случаи на Ковид 19, починаа 31 пациенти

Во последните 24 часа се направени 3.171 тестирања, а регистрирани се 766 нови случаи на КОВИД-19.

Нови 135 случаи на Ковид-19 и 35 починати

Нови 135 случаи на Ковид-19 и 35 починати

Во последните 24 часа се направени 841 тестирања, а регистрирани се 135 нови случаи на КОВИД-19.

Во хуманитарна акција во Кичево донирани храна и средства за хигиена за ранливи категории граѓани

Во хуманитарна акција во Кичево донирани храна и средства за хигиена за ранливи категории граѓани

Во хуманитарната акција, што вчера се спроведе во Кичево, собрана е доволна количина на храна и средства за хигиена, која во пресрет на големиот христијански празник Велигден, ќе им биде дистрибуирана на сиромашни семејства.

Регистрирани 824 нови случаи на ковид-19, починаа 31 пациенти

Регистрирани 824 нови случаи на ковид-19, починаа 31 пациенти

Во последните 24 часа се направени 3.988 тестирања, а регистрирани се 824 нови случаи на КОВИД-19.

Хуманитарна акција за социјално загрозени валандовчани

Хуманитарна акција за социјално загрозени валандовчани

Во пресрет и по повод големите верски празници, православниот Велигден и муслиманскиот Рамазан Бајрам, граѓанската иницијатива „Спас за Валандово“ повторно се јавува како организатор на хуманитарна акција за социјално загрозени граѓани на општината.

Последни вести

Заман Македонија

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - СИТЕ ПРАВА ЗАДРЖАНИ.
Забрането е преземање на содржина без претходна дозвола на редакцијата.

Заман Македонија