Регистрирани 464 нови случаи на Ковид – 19, починаа 23 пациенти

Регистрирани 464 нови случаи на Ковид – 19, починаа 23 пациенти

Во текот на последните 24 часа, од 4.553 извршени тестови на национално ниво, регистрирани се 464 нови случаи на Ковид-19.

Како што дознава Алсат, за истиот период излекувани се 435 лица, a починале 23 пациенти позитивни на корона вирусот.