8 жртви и 1348 нови случаи на Ковид-19

8 жртви и 1348 нови случаи на Ковид-19

ИЈЗ соопшти дека во последните 24 часа позитивни се 1348 лица.

Соопштено е и дека има 8 починати, а 784 се оздравени.