Обраќање на вицепремиерот Битиќи на промоција на Системот за рамномерен регионален равзој

Обраќања на вицепремиерот задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, министерот за локална самоуправа Горан Милевски и амбасадорката на Швајцарската Конфедерација Сибил Зутер Техада на промотивниот настан на Системот за рамномерен регионален развој во рамки на проектот „Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“.