ТУРЦИЈА: ЖАЛНА ФОТОГРАФИЈА ОД ПОСЛЕДНИТЕ МИГОВИ ОД ЖИВОТОТ НА УАПСЕН ПОЛИЦИСКИ СЛУЖБЕНИК

НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ СЕ ПОЈАВИ ФОТОГРАФИЈА ОД ПОСЛЕДНИТЕ МИГОВИ ОД ЖИВОТОТ НА МУСТАФА КАБАКЧИОГЛУ, ТУРСКИ ОФИЦЕР КОЈ ПОЧИНА ПОРАДИ НЕСОВЕНИОТ ОДНОС НА ТУРСКАТА ВЛАДА.