Në Gugëll Maps do të mund të mësoni edhe sa pritet porosia në restorant

Në Gugëll Maps do të mund të mësoni edhe sa pritet porosia në restorant

Aplikacioni Gugëll Maps së shpejti, me versionin 4.47 shfrytëzuesve të telefonave-smart do t'u mundësojë të mësojnë dhe sa mesatarisht pritet porosia restorant në caktuar .

Programi mbulon disa restorante në botë, por lista ende nuk zbulohet.

Nga Kompania paralajmërojnë edhe një mundësi tjetër. Ka të bëjë me qasjen në informata rreth transportit publik në qytetet e mëdha botërore. Diçka e ngjashme të aplikacionit tashmë të ngjashëm "Citimaper", i cili mbulon Parisin, Nju Jorkun, Hong-Kongun, Taipeun, Los-Anxhelosin, Nju -Delhin, Moskën, Singaporin, Madridin, Barcelonën, Kievin dhe Budapestin.