Kështu është orari ditor i një të burgosuri i akuzuar për terrorizëm .

Kështu është orari ditor i një të burgosuri i akuzuar për terrorizëm .

Kush mund të besojë  që praktikuesi i një programi të tillë është dënuar me 10,5 vjet burg  me akuzën  për terrorizëm.  Një foto e postuar në rrjetet sociale tregon që 15 korriku i vitit 2016 është i mbushur plot me tregime të trilluara.


Fotografia përshin një program ditor të një “të dënuari“  program i miratuar nga administrata e burgut. Orari ditor i një të burgosuri i akuzuar për veprën “terrorist”  është ky orar që po e shihni në foto e shpërndarë në rrjetet sociale.
Sipas mesazhit të shkruar  dhe të shpërndarë në rrjetet sociale personi në fjalë është një 24 vjeçar, i cili që  30 muaj është në paraburgim dhe është dënuar me 10. 5 vjet burg.

Please publish modules in offcanvas position.