Seminari ndërkombëtar “SÇE, Qendra për trajnime dhe dimensioni i resurseve njerëzore”

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, së bashkuar me Ambasadorin e Republikës së Francës, Kristijan Timonie do të kenë fjalën hyrëse në seminarin ndërkombëtar me temë “SÇE, Qendra për trajnime dhe dimensioni i resurseve njerëzore”. Siç njoftojnë nga SÇE, seminari ndërkombëtar realizohet me mbështetjen e Agjencisë franceze për zhvillim.